På svenska In English 


 

5 favoriter i Boston


Våra marina rötter i New England finns med i allt vi gör. Sebago-hjärtat klappar därför lite extra hårt för Boston. Med sin levande historia och vackra arkitektur är det en stad som är lätt att tycka om. Här är våra fem Boston-favoriter.

Boston Public Garden
Underbar park som ibland brukar kallas för Bostons motsvarighet till New Yorks Central Park. Parken är känd för sina tama ekorrar och sin lummiga, pittoreska natur. Här finns en mysig liten sjö, vackra statyer och frodiga gräsmattor. En oas mitt i staden.

Museum of Fine Arts
USA:s fjärde största museum med över 450 000 konstverk är ett måste om du är på besök i Boston. I museets kollektion finns några av världens mest ansedda konstnärer representerade, bland annat Monet, Cézanne och Van Gogh.

B&G Oysters
En av stadens bästa skaldjursrestauranger. På menyn finns ett stort urval noga utvalda ostron, himmelska lobster rolls och friterade musslor. Allt ackompanjerat av en utmärkt vinlista. Ett paradis för skaldjursfantasten!

Newbury Street
Utöver att erbjuda Bostons bästa shopping är Newbury Street utan tvekan stadens trendigaste gata. Här ligger märkesbutikerna tätt, inhysta i vackra gamla tegelbyggnader. Dessutom finns många trevliga kaféer som tillåter en paus i shoppingen.

The Freedom Trail
En fyra kilometer lång promenadrutt som tar dig till sexton historiskt viktiga platser i Boston. The Freedom Trail är en bra startpunkt för dig som vill utforska staden och samtidigt vill lära dig mer om händelserna som stått i centrum för den amerikanska revolutionen.

Nyhetsbrev


Om oss

Saltvatten. Luft och sol. Äventyr.
Utifrån dessa element har Sebago utvecklat kläder och skor för aktivt bruk på och omkring havet sedan 1946. Design och funktion med inspiration från våra marina rötter i New England, USA, är en gemensam nämnare för alla våra kollektioner.

Frågor och funderingar

Vänligen kontakta oss via:

Mail: webshop@sebago.se
Tel: +46 31 914500

Keep up with Us!
Sign up to receive 20% discount on your next purchase and be the first to know about new styles, promos and Sebago events