På svenska In English 


 

Fyra fina öar i Göteborgs skärgård


Göteborgs skärgård kryllar av härliga platser väl värda ett besök. Det kan vara svårt att veta var man ska börja när möjligheterna är så många, På Sebago vill vi därför tipsa om våra fyra personliga favoritöar.

Björkö
I den norra delen av Göteborgs skärgård hittar du charmiga Björkö. Naturen är så gott som orörd och är därför en tacksam plats för vandring. Här promenerar du förbi betande djur och vackra landskap. På ön finns även en hel del klippor och barnvänliga badplatser.

Hönö
Ännu en pärla i norra skärgården är Hönö. Här finns gott om aktiviteter för den som kanske lätt blir uttråkad. Om du inte vill knalla genom någon av de fina promenadstråken eller bada från klipporna, så finns en hel del butiker för shopping.


Brännö
I den södra delen av skärgården hittar vi den levande ön Brännö. Här finns gott om badplatser, men också Brännö museum med utställningar om livet på Brännö genom tiderna. Är du sugen på att stanna över natten på ön så finns Brännö Värdshus/Pensionat Baggen, här kan du äta gott och vakna upp i en harmonisk miljö.


Vrångö
Många anser att Vrångö är skärgårdens bästa ö för bad – vi förstår varför. Här finns vackra sandstränder och minst lika vacker natur. Stora delar av Vrångö är naturreservat och ön har ett rikt djur-och växtliv.

Nyhetsbrev


Om oss

Saltvatten. Luft och sol. Äventyr.
Utifrån dessa element har Sebago utvecklat kläder och skor för aktivt bruk på och omkring havet sedan 1946. Design och funktion med inspiration från våra marina rötter i New England, USA, är en gemensam nämnare för alla våra kollektioner.

Frågor och funderingar

Vänligen kontakta oss via:

Mail: webshop@sebago.se
Tel: +46 31 914500

Keep up with Us!
Sign up to receive 20% discount on your next purchase and be the first to know about new styles, promos and Sebago events