På svenska In English 
Tre nyckelplagg i höst

 

Tre nyckelplagg i höst


Förutom soliga promenader i krispig höstluft så måste ändå det bästa med hösten vara det snygga modet. På Sebago har vi spanat in tre nyckelplagg från höstens visningar som hjälper dig att hålla garderoben uppdaterad.Bootsen 
– Investera i ett par snygga kängor eller Chelsea boots i höst, de kommer att hålla dina fötter varma i vinter också. Mocka är ett riktigt hett material i höst, som funkar både till dam och herr. Glöm bara inte att ta hand om dina skor genom att impregnera och smörja, då håller de längre.

Här hittar du Sebagos boots för herr (herrskor) och för dam (damskor)

Stickat
 – Stickade plagg är det bästa sättet att hålla sig både varm och trendig under höstens kallare dagar. I år gäller stickade tröjor och värmande koftor som du bäst matchar med jeans och boots för en vardagssnygg look. Låt gärna din favoritskjorta kika fram under ett stickat plagg, och du är good-to-go.

Här hittar du Sebagos stickade plagg för herr (stickat herr) och för dam (stickat dam)

Den vita skjortan
 – Ett av garderobens viktigaste nyckelplagg är den vita skjortan. Lika rätt år efter år. Rulla upp ärmarna och kombinera den med blå jeans och loafers för en avslappnad look . Ett mer uppklätt alternativ i höst är den vita skjortan tillsammans med smala kostymbyxor, eller tillsammans med en hög pennkjol och klackar.

Här hittar du Sebagos skjortor för herr (herrskjortor) och för dam (damskjortor)Nyhetsbrev


Om oss

Saltvatten. Luft och sol. Äventyr.
Utifrån dessa element har Sebago utvecklat kläder och skor för aktivt bruk på och omkring havet sedan 1946. Design och funktion med inspiration från våra marina rötter i New England, USA, är en gemensam nämnare för alla våra kollektioner.

Frågor och funderingar

Vänligen kontakta oss via:

Mail: webshop@sebago.se
Tel: +46 31 914500

Keep up with Us!
Sign up to receive 20% discount on your next purchase and be the first to know about new styles, promos and Sebago events