fbpx

Docksides

Originalet sedan 1970

Passionerade seglare drev Sebago under det sena 60-talet då de ville skapa en funktionell och handsydd seglarsko i skinn. Docksides lanserades 1970 för att tillgodose efterfrågan och har nu fått historisk status. De sys fortfarande för hand och förfinas på samma sätt. Med nya material, sulor och färger har Docksides utvecklats till de perfekta fritidsskorna, både på land och till sjöss. Se ett urval av våra favoriter nedan.

Klassiker i läder

Klassiska seglarskor i läder som blir skönare ju längre du bär dem. Lädret är i högsta kvalitet vilket gör dem slitstarka med en lång hållbarhet. De blir snabbt favoriter i garderoben tack vare kvalitén och den komfortabla passformen.

Mjuk bomull

Seglarskor i mjuk och handsydd bomullscanvas som sitter skönt på foten redan från dag ett. Skorna har en halkfri sula som inte lämnar några märken på däck och ger ett stabilt grepp i alla väderlekar. Tack vare en 360-graderssnörning i fullnarvigt läder är det möjligt att förbättra linningen på skon för optimal passform.

Kläder

För en enhetlig outfit finns även matchande plagg i kollektionen Docksides. Kläderna i kollektionen har ett modernt och marint uttryck vilket passar bra under vår- och sommarmånaderna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och exklusiva erbjudanden