Matcha ränder

Så matchar du ränder

En av vårens stora trender är ränder! Ränderna ger ett stilrent intryck och går att använda både vid lediga och uppklädda tillfällen. Men att matcha dem kan ibland vara något av en utmaning. Vi har därför satt ihop en guide för både dam och herr där vi listar tips på hur du enkelt kombinerar ränderna.

herr

_DSC8281

Marint

För dig som vill åt en marininspirerande stil är ränder alltid ett säkert kort. Kombinera det med en sko i brunare ton för att bryta av den blåa och vita kulören och addera en scarf i halslinningen för en extra marin känsla. Den marina stilinriktning är en snygg och ledig stil som kommer synas på flera platser under de varmare månaderna vi har framför oss.

Shoppa stilen
_DSC8267

preppy

Om du är intresserad av en mer stilren klädsel är chinosen det perfekta plagget till ränderna. Detta, i kombination med matchande skärp och skor, ger outfiten ett klassiskt utseende och blir på så vis en stil som fungerar många år framöver.

Chinosen är även ett mångfacetterat plagg och är därför en bra grundbult i garderoben. Den randiga stickade tröjan är perfekt under svala sommarkvällar, eller som lagerplagg vid kyligare väderlek.

Shoppa stilen

DAM

_DSC8329

Stilrent

Skjorta och jeans går alltid hem, det är sen gammalt. Denna stil kan du enkelt klä upp och klä ner för att fungera vid olika tillfällen. För en mer ledig utstyrsel kan du vika upp ärmarna på skjortan och om du istället vill gå åt ett mer formellt håll är det snyggt att ha skjortan innanför jeansen med ett passande bälte.

Till denna sobra stil kan du addera en snygg klocka eller någon annan accessoar som bidrar till att höja helhetsintrycket!

Shoppa stilen
_DSC8300

AKTIVT

Den randiga och stickade tröjan är ett plagg som är svårt att inte falla för. Tröjan blir ofta ett nyckelplagg i garderoben, särskilt under den varmare årstiden. För den aktive är även skortsen ett mycket användbart plagg. Dessa vita skorts harmonierar väl till en bomullsstickadtröja i en blå och vit kulör.

Shoppa stilen
Scroll to Top