Rätt stil i sommar

Vi inspirerar dig till en säker stil i sommar, som funkar lika bra till en välklädd kväll på stan som en avslappnad dag vid havet. Västkusten och havet ligger oss nära hjärtat, och vår kollektion inspireras av svensk sommar med allt vad det innebär. Här följer ett par tips till en lyckad  stil i sommar.

sebago-ss18-billdal-lowres-080

Svalkande linne

Linne har en skön textur och svalkande egenskaper vilket gör det perfekt under varma vår- och sommardagar. Inför årets säsong har vi lanserat en kortärmad linneskjorta i tre olika färger, som passar bra till våra populära linneshorts.

 • Bianca Linen Shirt Short Sleeve

  Rea! 699 kr 349,50 kr
  Välj alternativ
 • Linen Shorts (Dam)

  Rea! 599 kr 299,50 kr
  Välj alternativ
 • Docksides (Dam)

  1 499 kr
  Välj alternativ

Bekvämt och ledigt

Vår armlösa klänning med ett klassiskt blåvitrandigt mönster är följsam och skön vilket snabbt kommer göra den till ditt nya favoritplagg i sommar. Komplettera med ett par stilfulla Litesides™ i vitt, en bekväm och lätt sko som passar lika bra vid havet som i stan.

 • Brianna Knit Jumper

  Rea! 899 kr 449,50 kr
  Välj alternativ
sebago-ss18-billdal-lowres-016
sebago-ss18-billdal-lowres-025-crop

Sportigt

Funktion behöver inte ge avkall på stil. Vi har shorts och andra plagg i snabbtorkande och följsamma material för aktiva dagar vid havet. Våra Performance Shorts är gjorda i ett lätt, stretchigt och bekvämt material, och har flera smarta fickor för att säkert förvara dina småprylar.

 • Marissa Tee

  Rea! 499 kr 249,50 kr
  Välj alternativ
 • Cyphon Sea Sport (Dam)

  Rea! 1 299 kr 649,50 kr
  Välj alternativ

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ta del av våra nyheter och exklusiva erbjudanden