Vårens kontorsplagg

Vårens kontorsplagg

Klädsel på jobbet

Nästa vecka vrider vi fram klockan till sommartid, men innan sommarsemestrarna drar igång är det några veckor kvar på jobbet. Denna mellanperiod med skiftande väder kan ställa till det när det kommer till klädval på kontoret. Vi har därför listat tips på passande klädsel på jobbet för både dam och herr under denna säsong.

FÖR DAM

_DSC8369

En klassisk skjorta är ett bra nyckelplagg i garderoben. Skjortan passar till det mesta och gör sig även fin under ett annat plagg med bara synbar krage. Matcha det med chinos och accessoarer för ett stilrent utseende. Denna klädsel passar perfekt både på möten och vid andra mindre formella tillfällen.

 

outfit2dam

Lager på lager principen är ett smart val under denna vädervarierande säsong. Med koftor kan du smidigt anpassa din klädsel under dagen efter temperaturen och samtidigt hålla stilen. Matcha med klassiska loafers i mocka och stilhöjande accessoarer som örhängen och andra smycken.

FÖR HERR

kontordator

Chinos och skjorta är alltid ett säkert kort på kontoret. Bär det med en tröja över och en snygg brun skinnväska till för en stilren effekt. Dessa färgkombinationerna är en svårslagen kombo som ger ett fräscht intryck.

2mankontor

En av årets stora trender är blommönster. Button-down kragen ger denna mönstrade skjorta ett mer formellt utseende som gör den till ett passande plagg på kontoret. Matcha med jeans i en mörkade slitning, samt jacka i samma ton för en komplett klädsel.

Scroll to Top